marți, 17 aprilie 2012

Norvegianul Anders Breivik a declarat că ar ucide din nou




Anders Breivik, judecat la Oslo pentru uciderea a 77 de persoane, la 22 iulie anul trecut, a declarat astăzi că ar ucide din nou, dacă ar avea ocazia,
"Aş face-o din nou", a mărturisit norvegianul în cea de-a doua zi a procesului, adăugând că adolescenţii ucişi nu erau ”copii nevinovaţi, ci militanți politici”.
Ca și în prima zi, Anders Behring Breivik nu a arătat niciun fel de remușcări, efectuând din nou salutul nazist la începutul audierilor.
"Am orchestrat cel mai sofisticat și spectaculos atac politic din Europa de la cel de-al doilea Război Mondial”, a spus Breivik.
Procesul lui Anders Breivik, acuzat de uciderea a 77 de persoane, la 22 iulie 2011, a început luni la Oslo, în contextul temerilor că norvegianul se va folosi de audieri pentru a-și promova ideologia anti-islamică.
El insistă că a acționat în autoapărare și că a dorit să prevină epurarea etnică a norvegienilor și invazia musulmană în Europa.

Un comentariu:

  1. Acest gunoi Anders Breivik este o prostituata a jidanului iar fapta lui face parte dintr o lunga lista de inscenari mizerabile coser ale 'poporului ales'.

    RăspundețiȘtergere