luni, 13 august 2012

GENOCIDUL impotriva ALBILOR continua in Africa de Sud. Sot, sotie si copil EXTERMINATI!

După ce Africa de Sud a ajuns să fie controlată de populaţia majoritară de culoare, violenţele împotriva minorităţii albe au atins cote alarmante. Un nou episod din acest lung şir de asasinate s-a desfăşurat ieri când autorii unui caz de crimă rasială care a şocat întreaga lume au apărut în faţa unei instanţe de judecată şi şi-au recunoscut faptele. Aceştia sunt vinovaţi că au torturat şi exterminat cu sânge rece o familie anul trecut, inclusiv un copil. Totul a început când un grup de tineri de culoare au dorit să jefuiască o casă dintr-o suburbie a Johannesburgului locuită de o familie a cărei membri aveau descendenţă europeană. Capul familiei, un inginer de 53 de ani, a fost împuşcat iar soţia acestuia violată şi apoi ucisă la rândul ei. În final a fost înecat în cadă cu apă fierbinte şi băiatul de 12 ani. Nici câinele familiei nu a fost lăsat în viaţă, abdomenul acestuia fiind despicat cu un cuţit. Singura care a scăpat a fost sora mai mare a băiatului care nu se afla acasă în momentul atacului.
Printre criminali s-a numărat inclusiv grădinarul familiei şi fiul unui alt angajat al cuplului. Oficial aceştia şi-au motivat faptele prin tratamentul rău de care au avut parte. Patrick Radebe, unul dintre criminali, şi-a recunoscut joi în faţa instanţei participarea la uciderea întregii familii în luna octombrie a anului trecut. Acesta a descris în amănunt faptele, oripilând opinia publică prin ferocitatea actelor comise.
În prezent Africa de Sud este în topul celor mai periculoase ţări de pe mapamond, în medie 44 de persoane fiind ucise zilnic. Albii din Africa de Sud, majoritatea buri sau descendenţi ai coloniştilor britanici, reprezintă în jur de 7-8 procente din totalul populaţiei de peste 50 de milioane de locuitori. Numărul cetăţenilor de descendenţă europeană este într-o continuă scădere în ultimii ani, mai ales din cauza sporului demografic negativ dar şi a imigraţiei cauzate de crimele motivate rasial şi a discriminării din partea populaţiei majoritare. Acestor nenorociri li se adaugă şi discriminarea socială şi economică încurajată de noii conducători de culoare ai ţării, mii de albi trăind la limita subzistenţei, după ce au fost daţi afară din fabrici, mine sau ferme agricole. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu