joi, 15 noiembrie 2012

OVIDIU ALEXANDRU RAEŢCHI solicită suspendarea site-urilor antisemite. SCRISOARE DESCHISĂ.

Într-o scrisoare deschisă adresată mai multor instituții din România, precum Consiliul Național al Audio-Vizualului, Centrul pentru Monitorizarea și Combaterea Anti-Semitismului, Președintele Senatului, Președintele Camerei Deputaților, dar și Procurorul General sau Șeful Poliției, Ovidiu Alexandru Raeţchi, președintele FACIAS, solicită implicarea activă a acestora pentru închiderea site-urilor de propagandă legionară, nazistă și anti-semită explicită, “în care negarea Holocaustului este o regulă ce poate merge chiar până la promovarea acestuia”. În scrisoarea sa, Ovidiu Alexandru Raeţchi oferă drept exemplu medii online precum horiasima.ro, codreanu.ro, blog.nouadreapta.org sau listanationala.ro. ale căror conținut intră în contradicție cu prevederile OUG nr. 31 din 13 martie 2002, confirmata prin Legea 107/2006, prin care sunt interzise organizatiile si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si promovarea cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii.

Asta nu mai e liberă exprimare!

"Astazi,evreul nemilos lupta pentru dominatia asupra natiunilor. Nici o natiune nu-i poate indeparta mana de la grumazul ei decat cu sabia."

Un comentariu:

  1. Blestemul lui D-zeu ramane peste toata cocina de porci ai sionismului-francmason ! D-zeu ii va rade curand de pe fata pamantului ! Asa sa ne ajute D-zeu !

    RăspundețiȘtergere