sâmbătă, 23 martie 2013

Naționaliștii au protestat la Timișoara împotriva dictaturii FMI și a clasei politice.


În jur de 200 de membrii ai Noii Drepte au participat sâmbătă, 16 martie, la marșul ”România ridică-te!” de la Timișoara. Evenimentul a avut drept scop susținerea independenței României, care din păcate a fost transformată de clasa politică într-o colonie a Fondului Monetar Internațional și a Uniunii Europene.

Acțiunea a început din fața Consulatului Republicii Moldova din Timișoara și s-a încheiat în fața statuii poetului și militantului naționalist Mihai Eminescu din centrul orașului.

Au fost afișate mesaje împotriva clasei politice și a FMI: ”Acordul cu FMI, crimă împotriva națiunii române”, ”Jos guvernul FMI”, ”Foame, Mizerie, Injustiție”, ”Stop dictaturii FMI!”, ”Jos partidul unic al corupţilor - PSD-PDL-PNL-UDMR-PC-UNPR”, ”Nu vrem să fim cobaii FMI”, etc.

Naționaliștii au scandat ”Afară, afară cu Banca Mondială”, “Vrem naționalism, nu capitalism”, “Jos guvernul FMI”, “PDL și USL fură prin rotație”, “Nu vrem să fim o nație de sclavi”, “Noua Dreaptă, mândrie națională”, “Libertate națională” sau “Masoneria distruge România”. În plus a fost cerută și pedeapsa capitală pentru furtul din avuția statului.

La marș au participat și reprezentanți ai organizației partenere Acțiunea Sârbească din statul vecin, care au ținut să fie alături de tinerii români.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu