miercuri, 26 iunie 2013

Cine sunt Illuminati?


Illuminati sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte care s-a structurat cu mii de ani în urmă. Astăzi termenul Illuminati este folosit adesea pentru a numi un grup malefic ce deţine puterea lumii. Această organizaţie are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani.
Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile şi stabilesc regulile pe care trebuie să le urmeze toate guvernele, preşedinţii, corporaţiile şi organizaţiile internaţionale.





Caracteristicile lor:
- sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”;
- intregul sistem bancar mondial este la picioarele lor;
-majoritatea sunt bărbaţi;
-nu apar niciodată în văzul tuturor;
-pe internet circulă dovezi (pe care le voi prezenta mai jos,) cum că Illuminati venerează diavolul;

Despre identităţile şi naţionalităţile Illuminaţilor nu se cunosc decât foarte puţine lucruri, după cum este uşor de bănuit. În schimb planurile lor devin vizibile pe măsură ce ochii celui care vrea să afle Adevărul se deschid…Puterea lor este cu adevărat mare şi
temută de oricine ajunge să afle câte ceva despre ei.

Ce vor ei?
Ei bine… “PUTEREA” acestei lumi nu este aceea pentru care se bat în prezent marile state, acestea fiind doar mânuite din umbră de adevăraţii stăpâni ai planetei…Illuminati.

Scopul lor? Simplu! Fiind o organizaţie secretă, malefică, satanistă, încearcă să manipuleze/influenţeze mintea tuturor oamenilor prin aşa-numitele “mesaje subliminale”.
Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.
Imaginează-ţi… până acum ai trăit în minciună! Tot ce ştii despre realitatea inconjurătoare e un mare fals. Ceea ce serveşte Mass-Media sunt manipulări grosolane ! EŞTI VICTIMA LOR!
Şi… cel mai rău este că… nu poţi face nimic să schimbi asta.Decât să deschizi ochii şi măcar să ştii de cine eşti manipulat…

Simbolurile lor prin care ne manipulează se găsesc peste tot: Piramida (necesară pentru desfăşurarea unei activităţi demonice sau oculte) cu ochiul atotvăzător al lui Horus care semnifică faptul că nimeni nu poate scăpa de a fi văzut (All seeing eye-Ochiul care vede tot). Acest ochi este considerat a fi un ochi demonic (Ochiul lui Lucifer). Această emblemă a iluminaţilor o putem observa în multe reclame, logo-uri, filme etc. şi chiar si pe bacnota de un dolar:












Eh şi iată un episod din desenul animat “Tom şi Jerry” care m-a surprins/şocat. Am realizat cum influenţeaza subconştientul copiilor.
Observăm piramidele cu ochiul (telefon si pălării) iar apoi… fază care m-a pus pe gânduri… ce doi, speriaţi se reped să îngenuncheze la o formă ce apare ca.. diavol. E deja clar ce au vrut să le inducă copiilor…”trebuie să îl veneraţi pe diavol!” Acest diavol ei numindu-l “PREŞEDINTELE HOLLYWOODU-LUI”( The president of Hollywood):iată incă o dovadă clară că Illuminati conduc Mass-Media şi îl venerează pe diavol ! Cât de pe faţă…
Încă mai aveţi suspiciuni că totul a fost doar o coincindenţă? Ei bine, puneţi-vă simplele întrebări:
“De ce piramida cu ochi?”
“De ce speriaţi de “persoana” care a apărut?”
“De ce au ales un diavol?”
“De ce i-au pus să îngenuncheze şi să facă plecăciuni în faţa diavolului?”
“De ce un diavol preşedintele Hollywood?”






-Illuminati nu ar fi reuşit totuşi să ajungă atât de puternici dacă oamenii nu s-ar fi lăsat folosiţi şi nu le-ar fi permis să le controleze destinele…-




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu