miercuri, 5 iunie 2013

Reuniune naționalistă ROMÂNO-GERMANĂ, la Timișoara.

Filiala timişoreană a Noii Drepte a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, la noul sediu al organizaţiei vizita unor tineri naţionalişti germani din Austria, activişti ai camaraderiilor libere (Freie Kameradschaften), un sistem de organizare iniţiat în Germania, alcătuit dintr-o reţea de nuclee independente şi militante, formate dintr-un număr relativ redus de activişti.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul discuţiilor a fost întărirea colaborării bilaterale. Întâlnirea s-a terminat într-o atmosferă relaxantă şi de camaraderie.

Naţionaliştii bănăţeni sunt în contact de peste 11 ani cu camarazii lor din Austria, fie că sunt membri ai organizaţiei “Uniunea Tineretului Liber” sau activişti în cadrul camaraderiilor autonome, existând de-a lungul timpului vizite reciproce care au condus la formarea unor adevărate prietenii.

Filiala din Timişoara a Noii Drepete întreţine legături cu mai multe asociaţii şi partide similare, reprezentanţii organizaţiei susţinând că “dialogul şi coloaborarea dintre naţionaliştii europeni, mai ales în aceste vremuri ale dictaturii corectitudinii politice, este o condiţie primordială pentru supravieţuirea culturală, identitară şi biologică a vechilor popoare de pe continent”.

Amintim că anul acesta Noua Dreaptă Timişoara a primit în luna martie vizita unei delegaţii a “Acţiunii Sârbeşti”, prilejuită de marşul organizat împotriva “Guvernului FMI” şi a “colonialismului practicat de marea finanţă internaţională”. Deasemenea, în luna august a anului trecut un reprezentant al Noii Drepte din Timişoara s-a întâlnit în Salonic cu liderul organizaţiei de tineret a partidului “Zorii Aurii” din localitate, punând bazele unei colaborări directe între cele două filiale. La fel, o delegaţie bănăţeană a fost prezentă în luna februarie a anului curent la marşul naţionalist din Atena, unul dintre cele mai mari evenimente de acest fel din Europa, care marchează uciderea unor generali greci de armata turcă în 1996.

Un comentariu:

  1. Salutări din Franța și Spania!

    In tribute to Horia Sima & Ion Antonescu : http://kawakay.wordpress.com/2013/04/17/petite-exegese-de-deux-versets-evangeliques/

    RăspundețiȘtergere